Het verhaal achter gast-vrij

Een gast-vrije missie, visie en oprichtster

Missie en visie van gast-vrij

gast-vrij is een sterk netwerk voor unieke vakantiebelevingen - voor en door gast-vrije logeeradresjes, lokale hotspots en vakantiegasten.

In mooie, inspirerende mini-sites stimuleren wij de vakantiegasten tot persoonlijk en rechtstreeks contact met onze gast-vrije logeeradresjes. Zo creëren wij een optimale gast-vrije beleving, waarbij iedereen zich gast-vrij behandeld voelt: jij als vakantiegast krijgt een leuke korting voor je directe boeking - onze logeeradresjes betalen geen commissie.

We verbinden uitbaters niet alleen met gasten, maar ook met hun collega-uitbaters: gast-vrij brengt gastheren en gastvrouwen van vakantiewoningen en B∧B’s samen in lokale logiesgroepen om zo kennis en ervaringen uit te wisselen.

Ons netwerk is er ook voor partners van logeeradresjes. Zo bedingen we schaalvoordelen bij professionele partners voor producten en diensten in de hospitality sector. Ook betrekken we lokale hotspots bij ons netwerk: logeeradresjes moedigen favoriete toeristische plekjes in de buurt van hun logies aan om vakantiegasten te ontvangen met leuke extraatjes. Zo kunnen die hotspots meewerken om de gast-vrije beleving van gasten nog te versterken.

We gaan zelfs nog een stapje verder: we betrekken de vakantiegasten zelf ook actief bij ons netwerk. Aangesloten gasten krijgen toegang tot onze Facebook-groep ‘Samen gast-vrij’, waar ze tips en foto’s van hun gast-vrije vakantiebeleving kunnen delen met andere gasten, logies en hotspots. Vakantie wordt zo een echte gast-vrije beleving! Deze co-creatie brengt gasten, logiesuitbaters en toeristische plekjes dichter bij elkaar en voegt een meerwaarde toe aan een warm logeeradresje.

Samen gast-vrij in een sterk netwerk!

Initiatiefneemster Geert Goffin

De gastvrouw achter gast-vrij staat met twee voeten in de dagelijkse realiteit van een kleinschalig logeeradresje. Geert runt twee vakantiewoningen in Riemst: Visie57 en Villa ZussEnzo. Ze heeft zo van gastvrijheid een sleutelbegrip gemaakt in haar aanpak. Vanuit haar ervaringen richtte ze het gast-vrij netwerk op.

Toerisme en gastheerschap vormen de rode draad in haar carrière én haar persoonlijke leven. Met gast-vrij streeft ze ernaar om uitbaters van warme logeeradresjes samen te brengen. Met elkaar, met gasten en met partners die hen kunnen versterken.

Onze pijlers

Als sterk netwerk voor unieke vakantiebelevingen verbindt gast-vrij warme logeeradresjes, lokale hotspots en vakantiegasten met elkaar.

gast-vrij verbinden

Logiesuitbaters verbinden zich in lokale logiesgroepen om hun ervaringen rond gastheerschap uit te wisselen. Ze leggen ook contacten met professionele partners en met lokale hotspots, om een sterke gast-vrije beleving voor hun gasten te creëren.

gast-vrij versterken

Logiesuitbaters leggen contacten met partners in gastvrijheid voor schaalvoordelen op producten en diensten die helpen bij het dagelijks runnen van hun logeeradresje. Zo kunnen ze hun gastvrijheid versterken voor de vakantiegasten.

gast-vrij voelen

Gasten kunnen via inspirerende mini-sites direct boeken bij onze warme logeeradresjes en krijgen leuke extraatjes bij lokale hotspots.

gast-vrij beleven

Gasten vergroten hun vakantiebeleving door in ons gast-vrij netwerk hun gast-vrije ervaringen te delen met andere gasten, logeeradresjes en hotspots

Voel je gast-vrij en beleef gast-vrij

gast-vrij is een sterk netwerk voor unieke vakantiebelevingen. Wij inspireren jou als vakantiegast met kortingen bij gast-vrije logeeradresjes en met leuke extraatjes bij lokale hotspots in de buurt van je favoriete logies.

Ontdek gast-vrij als sterk netwerk