Kom het gezellige Riemst en het prachtige Haspengouw beleven

Natuur, cultuur, shopping, ontspanning … alles is hier aanwezig voor een bijzondere vakantie

Ontdek de leukste lokale hotspots nabij je logeeradresje

Je vakantie in StroEnzo, VillaEnzo of ZussEnzo is pas compleet als je de mooie omgeving ontdekt hebt. Riemst, Haspengouw en Limburg hebben zó veel te bieden! Van natuur en cultuur tot boeiende events en interessante expo’s.

Heb je tijd en wil je graag nog wat verder gaan? Dan zijn bijvoorbeeld Maastricht en Luik steden die de moeite waard zijn om te verkennen.

Ik heb voor jou de leukste lokale hotspots en events verzameld en maakte bijna alle foto’s zelf tijdens mijn hotspotzoektochten. Via de zoektool links kun je filteren op regio óf op vakantiebeleving. Laat je inspireren! Ik hoor nadien graag wat je ervan vond. :-)

Goed om te weten: een hotspot is voor mij een plek met een tikkeltje hygge – dat speciale gevoel van gezelligheid, huiselijkheid, ontspanning, je welkom voelen. Zodat je voluit geniet van de mooie dingen van het leven, samen met je gezin, familie of vrienden.

Je gastvrouw Geert

Kies jouw vakantieadresje

Comfort, gezelligheid, hygge. Dat zijn de sleutelwoorden in alle vakantiewoningen van gast-vrij. Mijn missie? Jou een thuisgevoel geven op vakantie. Ontdek de mogelijkheden van mijn 3 bijzondere vakantiehuizen in Riemst, vanaf 2 tot wel 18 personen.

Bekijk hier de logeeradresjes van gast-vrij