Sharing is caring

Lees over het ‘Thuis op vakantie’–gevoel in enthousiaste reviews

Laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Lees jij ook graag reviews voor je een logeeradresje boekt? Zo krijg je direct feedback van onze gasten en weet je hoe zij de sfeer, de service en de inrichting bij Villa ZussEnzo beleefden.

Weet je wat onze gasten ons vooral vertellen? Dat ze zich echt thuis voelen op vakantie bij ons. En dat geeft ons telkens een boost!

Logo StroEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Judith

19-03-2019

In juli hebben wij 2 nachten overnacht in deze geweldig mooie vakantiewoning. De reden was een bezoek aan Andre Rieu in Maastricht. De afstand tot deze stad was kort, maar maximaal 15 minuten met de auto dus zeer goed te doen! Op zondag zijn we naar Tongeren gereden (ook niet ver) en hebben daar de wekelijkse antiek- en brocantemarkt bezocht, een bezoek meer dan waard! De woning was keurig en schoon en gezellig ingericht met veel leuke details en accessoires. Dat gaf een echt thuisgevoel! Wij waren met ons vieren en hadden meer dan genoeg ruimte en vonden het ook fijn dat je lekker buiten kon zitten. Al met al een fantastisch adres, een echte aanrader! oktober 2017

Salman

18-02-2019

A picturesque loft in an idyllic village close to Maastricht. As a group of 3, we had a great time and the place felt like a second home to us. Little things such as a fully equipped kitchen, a working vinyl player with some outstanding records and a generally airy feel made it extra special. September 2018

Laureen

18-02-2019

Wonderful loft in an incredible location perfect for holidays with the family. Super close to a grocery store, 15 min from Maastricht and yet feels a world away when you walk up the stairs and look out over beautiful fields. Oktober 2018

Lieven

18-02-2019

Bedankt voor de leuke tijd. Prachtige omgeving en het was een hele ervaring om eens in een stro-leem-houten woning te verblijven! Oktober 2018

Damaris

18-02-2019

We had a great stay at Geert's residence. The living/dining room was very cosy, even more comfy than we had imagined based on the pictures on AirBnB. Geert was very responsive in communication beforehand, she was present both at check-in and check-out and she even had foreseen some local treats for us. The shower was great and the beds were also very nice. It is not located in the center of a city, but if you have a car, it is a great place inbetween Maastricht and Hasselt, both cities worth a visit. Thanks for the lovely stay! November 2018

Sophie

18-02-2019

de woning is supergezellig, heel proper en voorzien van een goede keukenuitrusting en alle toebehoren. heel veel te zien en doen in de omgeving. Geert is een heel warme gastvrouw met oog voor detail. kortom een heel positieve ervaring! Januari 2019

R.D.

18-02-2019

Een heerlijk gezellig ingericht huis van alle gemakken voorzien. Zeer gastvrije prettige gastvrouw met altijd snelle reactie. Top!! Januari 2019

Andrea

19-08-2018

Geert ist sehr nett und hilfsbereit. Der Kontakt ist locker und Fragen werden schnell beantwortet. Wir wussten die vielen kleinen Extras wie Brot und Marmelade sehr zu schätzen. 😊 Das Haus ist wie beschrieben, sehr großzügig und bequem und sehr liebevoll dekoriert. Wir waren als Familie mit Großeltern dort und haben uns alle sehr wohl gefühlt. Für Kinder ist Spiel- und Bastelzeug vorhanden, so dass auch die Kleinen schnell „ankommen“. Wir können diese Unterkunft sehr empfehlen. Juli 2018

Steve

19-08-2018

We had a wonderful stay at Geert’s property in Riemst. The home had everything we needed was very clean and comfortable and was located close to the village and yet in a country setting. We went for walks every evening. We were a few minutes from Maastricht for our IM race and for shopping, sightseeing and restaurants. Geert was very hospitable, checked to see we had everything we needed and set up a nice outdoor space for us to enjoy the breeze. We had an excellent stay in the area and at the hay bale eco house, and would go back to Geert’s if we are in the area again. August 2018

Logo VillaEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Marijke

18-02-2019

Top verblijfplaats! Het huis is mooi/leuk ingericht. Je hebt er alles wat nodig is, bv. voldoende handdoeken, badjassen, grote frigo, diepvrieser, keukenmateriaal, vuurkorf met hout, BBQ,... Kortom alles voor een zalig weekend heb je in het herenhuis. De locatie is ook top! Maastricht is in de buurt, je hebt het Wijnkasteel enz. Een echte aanrader! Oktober 2018

Logo StroEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Marc

18-02-2019

Een fantastisch huis met uitstekende voorzieningen. We (9 golfers) hebben genoten.. September 2018

Ann

18-02-2019

Top locatie en top huis met heerlijke tuin om de streek te verkennen. September 2018

Anne

18-02-2019

Superbe maison, magnifique jardin. Agréable séjour dans ces infrastructures agréables, bien agencées, bien équipées. Accueil très chaleureux et disponibilité de Greet. A recommander sans hésitation. Merci! Oktober 2018

Lieve

18-02-2019

Very nicely decorated place, great firepit (for apero with popcorn or marsh mellows during cold fall days)! The house was clean and all was well taken care off. Great walk through the fields to Fort Eben. Friendly and welcoming host! Thank you, Geert. November 2018

Linda

18-02-2019

Wij zijn door de gastvrouw uiterst professioneel en gastvrij ontvangen. Het huis is meer dan compleet, alles maar dan ook alles is aanwezig. Onze kinderen en kleinkinderen konden zich uitstekend vermaken. Het huis was brandschoon en de bedden liggen heerlijk. De communicatie met de gastvrouw was ook prima. Wij gaan zeker nog een keer terug! December 2018

Voel je thuis op vakantie bij onze drie logeeradresjes

We laten jou bij gast-vrij vakantie vieren in een huiselijke sfeer en we verwennen jou in onze drie logeeradresjes met een ‘Voel je thuis op vakantie’-beleving.

Ontdek onze drie vakantiewoningen