Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Logo StroEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Steve

19-08-2018

We had a wonderful stay at Geert’s property in Riemst. The home had everything we needed was very clean and comfortable and was located close to the village and yet in a country setting. We went for walks every evening. We were a few minutes from Maastricht for our IM race and for shopping, sightseeing and restaurants. Geert was very hospitable, checked to see we had everything we needed and set up a nice outdoor space for us to enjoy the breeze. We had an excellent stay in the area and at the hay bale eco house, and would go back to Geert’s if we are in the area again. August 2018

Andrea

19-08-2018

Geert ist sehr nett und hilfsbereit. Der Kontakt ist locker und Fragen werden schnell beantwortet. Wir wussten die vielen kleinen Extras wie Brot und Marmelade sehr zu schätzen. 😊 Das Haus ist wie beschrieben, sehr großzügig und bequem und sehr liebevoll dekoriert. Wir waren als Familie mit Großeltern dort und haben uns alle sehr wohl gefühlt. Für Kinder ist Spiel- und Bastelzeug vorhanden, so dass auch die Kleinen schnell „ankommen“. Wir können diese Unterkunft sehr empfehlen. Juli 2018

R.D.

18-02-2019

Een heerlijk gezellig ingericht huis van alle gemakken voorzien. Zeer gastvrije prettige gastvrouw met altijd snelle reactie. Top!! Januari 2019

Sophie

18-02-2019

de woning is supergezellig, heel proper en voorzien van een goede keukenuitrusting en alle toebehoren. heel veel te zien en doen in de omgeving. Geert is een heel warme gastvrouw met oog voor detail. kortom een heel positieve ervaring! Januari 2019

Damaris

18-02-2019

We had a great stay at Geert's residence. The living/dining room was very cosy, even more comfy than we had imagined based on the pictures on AirBnB. Geert was very responsive in communication beforehand, she was present both at check-in and check-out and she even had foreseen some local treats for us. The shower was great and the beds were also very nice. It is not located in the center of a city, but if you have a car, it is a great place inbetween Maastricht and Hasselt, both cities worth a visit. Thanks for the lovely stay! November 2018

Lieven

18-02-2019

Bedankt voor de leuke tijd. Prachtige omgeving en het was een hele ervaring om eens in een stro-leem-houten woning te verblijven! Oktober 2018

Laureen

18-02-2019

Wonderful loft in an incredible location perfect for holidays with the family. Super close to a grocery store, 15 min from Maastricht and yet feels a world away when you walk up the stairs and look out over beautiful fields. Oktober 2018

Salman

18-02-2019

A picturesque loft in an idyllic village close to Maastricht. As a group of 3, we had a great time and the place felt like a second home to us. Little things such as a fully equipped kitchen, a working vinyl player with some outstanding records and a generally airy feel made it extra special. September 2018

Judith

19-03-2019

In juli hebben wij 2 nachten overnacht in deze geweldig mooie vakantiewoning. De reden was een bezoek aan Andre Rieu in Maastricht. De afstand tot deze stad was kort, maar maximaal 15 minuten met de auto dus zeer goed te doen! Op zondag zijn we naar Tongeren gereden (ook niet ver) en hebben daar de wekelijkse antiek- en brocantemarkt bezocht, een bezoek meer dan waard! De woning was keurig en schoon en gezellig ingericht met veel leuke details en accessoires. Dat gaf een echt thuisgevoel! Wij waren met ons vieren en hadden meer dan genoeg ruimte en vonden het ook fijn dat je lekker buiten kon zitten. Al met al een fantastisch adres, een echte aanrader! oktober 2017

Logo StroEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Linda

18-02-2019

Wij zijn door de gastvrouw uiterst professioneel en gastvrij ontvangen. Het huis is meer dan compleet, alles maar dan ook alles is aanwezig. Onze kinderen en kleinkinderen konden zich uitstekend vermaken. Het huis was brandschoon en de bedden liggen heerlijk. De communicatie met de gastvrouw was ook prima. Wij gaan zeker nog een keer terug! December 2018

Lieve

18-02-2019

Very nicely decorated place, great firepit (for apero with popcorn or marsh mellows during cold fall days)! The house was clean and all was well taken care off. Great walk through the fields to Fort Eben. Friendly and welcoming host! Thank you, Geert. November 2018

Anne

18-02-2019

Superbe maison, magnifique jardin. Agréable séjour dans ces infrastructures agréables, bien agencées, bien équipées. Accueil très chaleureux et disponibilité de Greet. A recommander sans hésitation. Merci! Oktober 2018

Ann

18-02-2019

Top locatie en top huis met heerlijke tuin om de streek te verkennen. September 2018

Marc

18-02-2019

Een fantastisch huis met uitstekende voorzieningen. We (9 golfers) hebben genoten.. September 2018

Ariane

03-04-2019

We hebben een geweldig verblijf gehad, en dat vooral te danken aan een topgastvrouw die alles tot in de puntjes heeft voorzien. Communicatie was super, de kamers waren geweldig en groot, badkamers, keuken, leefruimte, alles voorzien op een grote groep zoals die van ons. Ook aan de kindjes was gedacht; speelgoed, een leuke verkleedkoffer, groot tv-scherm,... kortom, alles was er voor een topweekend onder vrienden! We komen zeker en vast een keertje terug!

Magali

16-04-2019

Wij boekten een weekend onder collega\'s in dit prachtige huis. We waren met 18 volwassenen en toch was er genoeg ruimte. Het huis is heel mooi en gezellig ingericht, met heerlijke bedden, een handige keuken en genoeg zitplaats aan tafel en in de woonkamer. Ook de tuin is leuk: we zaten rond het vuur op een schapenvelletje, we speelden KUBB en petanque. Kortom: een echte aanrader! Bedankt Geert.

Brigitte

29-04-2019

Een heerlijk huis voor een grote groep mensen. Alles aanwezig in huis incl homecinema! Bij mooi weer heerlijk in de tuin en bij slecht weer fijn in de serre!. Echte aanrader. En gastvrouw Geert is enorm gastvrij en zeer vriendelijk!

Logo VillaEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Voel je thuis op vakantie in de drie vakantiehuizen van gast-vrij

Kom je in Riemst genieten van een gast-vrije vakantie in een huiselijke sfeer? Ik verwelkom je van harte in een van de drie gezellige vakantiehuizen van gast-vrij. Voel je thuis op vakantie!

Ontdek de drie vakantiewoningen