Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Logo StroEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Lena

18-09-2019

Geert’s place is the perfect home away from home. No matter, if you are a group of friends or family, you will definitely feel comfortable at this comfy apartment. We’ll come back! / September 2019

Ole, Drieke, Sterre, Ruben en Griet

20-08-2019

Wij vonden het alle vijf fijn in de mooie, gezellige en nette vakantiewoning. De platencollectie en het speelgoed en de boekjes voor de kinderen, vielen in de smaak! De kinderen hebben genoten van vele leuke uitstappen, zoals de steenmannetjesroute in Thorpark, de stoomstroopfabriek in Borgloon en Bokrijk.

Tina

16-08-2019

Bedankt voor de geweldige gastvrijheid, Geert. Zeer gezellige, mooie woning en ideale locatie voor uitstapjes naar Maastricht, Genk, Tongeren, ... Een aanrader! / Juli 2019

Sue Anne

16-08-2019

From the moment of inquiry to arrival and stay we were so welcomed, the place was spotless, the finishing touches beautiful / Juli 2019

Janine

16-08-2019

Geert provides a comfortable space and has loads of ideas for local attractions. We had a lovely time! / Juli 2019

Richard

16-08-2019

What a super find, Geert has truly thought of everything for visitors to her wonderful place. Every time you walk around there is something different to look at. Super amenities and even though she was away on holidays she answered any queries we had within the hour each time. Her recommendations were also great and we took her up on some of them all proving to be great. It is really worth a visit and with a car Maastricht is only 10 minutes drive. A true gem of a home and we will of in the area stay here again. Thanks Geert to you for helping make our weekend great. / Juli 2019

Edo

16-08-2019

Aan de hand van de foto's is een goede inschatting te maken van dit prachtige huis. Het is zeer sfeervol ingericht en de gastvrijheid van Geert zorgt ervoor dat je je erg welkom voelt. / Juni 2019

Michael

16-08-2019

Super tolle Ferienwohnung, ideal gelegen für tolle Ausflüge in Belgien oder Niederlande. Tolle Wohnung mit schnittigen Pfiff und vielen schönen Details. Wir waren als Familie mit unseren drei Kindern dort und alle hatten super Platz. Unser Jüngster hat die Kinder Ikea Küche geliebt. Geert ist eine tolle (hilfsbereite) Gastgeberin. Alles in allem sehr zu empfehlen. / Juni 2019

Vera

16-08-2019

Je krijgt wat je ziet: gezelligheid, open ruimtes, een echt thuisgevoel / Juni 2019

Ilse

18-06-2019

Een echte aanrader! Niet alleen omdat de woning zelf een natuurlijke warmte uitstraalt door de gebruikte materialen, maar op z'n minst ook omdat gastvrouw Geert de woning op die manier heeft aangekleed dat ze je in haar huiselijkheid laat delen. Voor herhaling vatbaar! / Mei 2019

Alina

29-05-2019

Bellissima casa arredata con amore e cura dei dettagli. Ci siamo trovati benissimo. / Mei 2019

Eva

29-05-2019

Heel gezellig en COSY loft waar wij als meidengroep van hebben mogen genieten! Een echte aanrader! En niet te vergeten de goede gastvrouw Geert! / Mei 2019

Marie

29-05-2019

We hadden een heerlijk weekendje in dit huisje. Het is er gezellig, schoon (zowel het huis als de locatie), er is veel in de buurt om te bezoeken en de gastvrouw en heer zijn vriendelijk en heel behulpzaam. We gebruikten het als uitvalsbasis om Maastricht te bezoeken en dat ging perfect. Gezien het weer gebruikten we wel de auto. Wij hadden geen last van de voorbij rijdende auto’s. / Mei 2019

Marije

29-05-2019

Prachtige locatie, ruim en licht, van alle gemakken voorzien. Mooi dakterras, platenspeler met veel muziekkeuze, heerlijke bedden. Mooie wandelroutes in de Kevie (Tongeren) en Bilzen vlakbij en binnen 15 min in Maastricht. Wel wat gehorig in slaapkamers, maar de bedden sliepen heerlijk! Geert is een erg attente gastvrouw. Wij hebben genoten met ons gezin van 4 (2 pubers van 14 en 16). / April 2019

Sammy

29-05-2019

De communicatie, de hartelijke ontvangst, het comfortabele appartement, de fijne bedden, de praktische keuken en het heerlijke brood bij ontvangst: alles is top aan deze locatie! Dikke aanrader! Maart 2019

Ulrike

29-05-2019

Herzliche Gastgeberin, großzügige Wohnung und außergewöhnlich gute Ausstattung! Alles war bestens! / Maart 2019

Sandra

29-05-2019

Een zeer bijzondere ervaring in dit strohuis! Het huis was gezellig ingericht en we mochten gebruik maken van de boeken, tijdschriften, spelletjes en de platenspeler met bijbehorende platencollectie! We hebben het heerlijk gehad; uitstapjes naar Maastricht en Valkenburg op steenworp afstand! Februari 2019

Linda

29-05-2019

We hebben genoten van ons verblijf! Voor de kinderen is het ook erg leuk, er staat een keukentje en verkleedspullen. Een heerlijke woning als uitvalsbasis naar Maastricht, Hasselt etc. Het versgebakken brood met jam was ook een heerlijk welkom. Verder vonden wij het geluid van de drukke weg heel erg meevallen!! We hebben de oordopjes niet hoeven te gebruiken ;-). We komen graag nog eens terug! / Januari 2019

Alexandra

29-05-2019

Dit is een heel bijzonder en zeer comfortabel appartement. De natuurlijke materialen, sto en leem, creëren een mooie sfeer en voelen prettig aan. Ook heel licht. Een aanrader dus. / Januari 2019

Esther

29-05-2019

StroEnzo is a fantastic place for couples as well as families with smaller as well as bigger kids. Geert has done a great job in creating a cozy as well as a stylish atmosphere in the very spacious apartment. The kitchen is large and well equipped. There are books and magazines everywhere and toys and books for kids. We stayed in the winter and the place was nice and warm. The large windows in the house create for lots of natural light. You will need a car if you want to do sight seeing. We went to Maastricht several times. It will take you about 15 minutes, so not a problem. Our kids loved the place as well and with all the books and toys, they forgot about their phones and tablets!! Greet was also a great source for information and suggestions for what to do in the region. All in all, a much recommended place. / Januari 2019

Judith

19-03-2019

In juli hebben wij 2 nachten overnacht in deze geweldig mooie vakantiewoning. De reden was een bezoek aan Andre Rieu in Maastricht. De afstand tot deze stad was kort, maar maximaal 15 minuten met de auto dus zeer goed te doen! Op zondag zijn we naar Tongeren gereden (ook niet ver) en hebben daar de wekelijkse antiek- en brocantemarkt bezocht, een bezoek meer dan waard! De woning was keurig en schoon en gezellig ingericht met veel leuke details en accessoires. Dat gaf een echt thuisgevoel! Wij waren met ons vieren en hadden meer dan genoeg ruimte en vonden het ook fijn dat je lekker buiten kon zitten. Al met al een fantastisch adres, een echte aanrader! oktober 2017

Salman

18-02-2019

A picturesque loft in an idyllic village close to Maastricht. As a group of 3, we had a great time and the place felt like a second home to us. Little things such as a fully equipped kitchen, a working vinyl player with some outstanding records and a generally airy feel made it extra special. September 2018

Laureen

18-02-2019

Wonderful loft in an incredible location perfect for holidays with the family. Super close to a grocery store, 15 min from Maastricht and yet feels a world away when you walk up the stairs and look out over beautiful fields. Oktober 2018

Lieven

18-02-2019

Bedankt voor de leuke tijd. Prachtige omgeving en het was een hele ervaring om eens in een stro-leem-houten woning te verblijven! Oktober 2018

Damaris

18-02-2019

We had a great stay at Geert's residence. The living/dining room was very cosy, even more comfy than we had imagined based on the pictures on AirBnB. Geert was very responsive in communication beforehand, she was present both at check-in and check-out and she even had foreseen some local treats for us. The shower was great and the beds were also very nice. It is not located in the center of a city, but if you have a car, it is a great place inbetween Maastricht and Hasselt, both cities worth a visit. Thanks for the lovely stay! November 2018

Sophie

18-02-2019

de woning is supergezellig, heel proper en voorzien van een goede keukenuitrusting en alle toebehoren. heel veel te zien en doen in de omgeving. Geert is een heel warme gastvrouw met oog voor detail. kortom een heel positieve ervaring! Januari 2019

R.D.

18-02-2019

Een heerlijk gezellig ingericht huis van alle gemakken voorzien. Zeer gastvrije prettige gastvrouw met altijd snelle reactie. Top!! Januari 2019

Andrea

19-08-2018

Geert ist sehr nett und hilfsbereit. Der Kontakt ist locker und Fragen werden schnell beantwortet. Wir wussten die vielen kleinen Extras wie Brot und Marmelade sehr zu schätzen. 😊 Das Haus ist wie beschrieben, sehr großzügig und bequem und sehr liebevoll dekoriert. Wir waren als Familie mit Großeltern dort und haben uns alle sehr wohl gefühlt. Für Kinder ist Spiel- und Bastelzeug vorhanden, so dass auch die Kleinen schnell „ankommen“. Wir können diese Unterkunft sehr empfehlen. Juli 2018

Steve

19-08-2018

We had a wonderful stay at Geert’s property in Riemst. The home had everything we needed was very clean and comfortable and was located close to the village and yet in a country setting. We went for walks every evening. We were a few minutes from Maastricht for our IM race and for shopping, sightseeing and restaurants. Geert was very hospitable, checked to see we had everything we needed and set up a nice outdoor space for us to enjoy the breeze. We had an excellent stay in the area and at the hay bale eco house, and would go back to Geert’s if we are in the area again. August 2018

Logo StroEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Panaciotis

16-09-2019

Als gemischte Gruppe von 18 Personen wollten wir uns ein schönes Wochenende machen. Das ist uns gelungen, vor allem auch Dank dieser traumhaften Unterkunft! Wir waren begeistert von der stilvollen Einrichtung im Haus selbst. Und dieser Garten! Wahnsinn! Da das Wetter zum Glück mitgespielt hat, haben wir auch ausgiebig den wunderschönen Garten nutzen können, der auch seinen Teil dazu beigetragen hat, dass wir uns alle sehr wohl gefühlt haben. Die Betten/Matratzen waren erstaunlich gut, es war alles sauber und ordentlich und es hat uns an Nichts gefehlt. Wir empfanden die Kommunikation mit Geert ebenfalls als gut und angenehm und können uns tatsächlich auch gut vorstellen irgendwann wieder zu kommen. Vielen Dank für alles, Geert! / Augustus 2019

Familie De Vliegher

22-08-2019

De meeste vakantiehuizen zijn basis, comfortabel en hebben de nodige nutsvoorzieningen. Een aantal huizen zijn gezellig en goed gelegen. Maar een paar huizen blijven je altijd bij, omdat ze je een fijn gevoel geven. ZussEnzo behoort ook tot de laatste groep. / Augustus 2019

Keith

17-08-2019

Geert's house is a beautiful place that easily accommodated our group of twelve. The house is beautifully decorated, clean, nicely appointed, with plenty of bedrooms and bathrooms, and has a kitchen and dining area that would please any chef. The dining area is lined with windows opening to the professionally manicured English garden in the backyard that kept us relaxed. The surrounding farmland and countryside is spectacular and added to our pleasant experience. We enjoyed every minute of our stay and would welcome the opportunity to return to Geert's lovely home. / Juli 2019

John

17-08-2019

Great house for a lot of people traveling together. Tons of space inside and outside. Great outdoor space to relax. Many modern touches. / Juni 2019

Lagrain-Vanloo

18-06-2019

Samen met onze kinderen en kleinkinderen hadden we een fantastisch weekend! Alles was super in de zussenzo . Gezelligheid troef! Chapeau! Een dikke proficiat voor onze vriendelijke gastvrouw, die ons met raad en daad bijstond. Dit vakantiehuis is een echte aanrader.

Maxime

29-05-2019

Het huis is prachtig ingericht en heel schoon. Ook is het ruimer dan de foto’s doen denken. Geert reageert snel en staat klaar om wensen te accomoderen. We hebben een super tijd gehad. Villa zus&enzo raden we zeker aan voor grote groepen! / Mei 2019

Jolien

29-05-2019

Gezellige, ruime woning met prachtig terras en tuin. Ideaal om met een grote groep er even helemaal tussenuit te zijn! / Maart 2019

Valerie

29-05-2019

Top huis, prachtig en volledig voorzien en ingericht. Een echt thuisgevoel. Leuke tuin met vuurschaal en bankjes alsook een petanqueveld met ballen die voorzien werden! Er was zelfs een welkomstpakketje voorzien! Aanrader! / Maart 2019

Eline

29-05-2019

Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019

Balda

29-05-2019

Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019

Lies Ganzeman

27-05-2019

Zelden zo goed geslapen op kwaliteitsvolle matrassen in een vakantiewoning ! Zalige bedden ! Voor de rest is alles aanwezig in het huis. Kaarsjes voor de gezelligheid, keukenkruiden, koffie, Kubb-spel, .... en ook allerhande dingen die niet met een K beginnen ;) Het roosteren van de aangeboden popcorn en marshmallows bij het kampvuur zijn een toffe avondactiviteit tijdens een wat frissere avond. De omgeving leent zich uitstekend tot fietsen en wandelen, en stad Tongeren met zijn gezellige marktplein en Gallo-Romeins museum zijn vlakbij. Wij bezochten ook http://www.debrugvanvroenhoven.be/ met zijn interessante museum en prachtig gelegen terras. Wij komen terug, zoveel is zeker.

Brigitte

29-04-2019

Een heerlijk huis voor een grote groep mensen. Alles aanwezig in huis incl homecinema! Bij mooi weer heerlijk in de tuin en bij slecht weer fijn in de serre!. Echte aanrader. En gastvrouw Geert is enorm gastvrij en zeer vriendelijk!

Magali

16-04-2019

Wij boekten een weekend onder collega\'s in dit prachtige huis. We waren met 18 volwassenen en toch was er genoeg ruimte. Het huis is heel mooi en gezellig ingericht, met heerlijke bedden, een handige keuken en genoeg zitplaats aan tafel en in de woonkamer. Ook de tuin is leuk: we zaten rond het vuur op een schapenvelletje, we speelden KUBB en petanque. Kortom: een echte aanrader! Bedankt Geert.

Ariane

03-04-2019

We hebben een geweldig verblijf gehad, en dat vooral te danken aan een topgastvrouw die alles tot in de puntjes heeft voorzien. Communicatie was super, de kamers waren geweldig en groot, badkamers, keuken, leefruimte, alles voorzien op een grote groep zoals die van ons. Ook aan de kindjes was gedacht; speelgoed, een leuke verkleedkoffer, groot tv-scherm,... kortom, alles was er voor een topweekend onder vrienden! We komen zeker en vast een keertje terug!

Marc

18-02-2019

Een fantastisch huis met uitstekende voorzieningen. We (9 golfers) hebben genoten.. September 2018

Ann

18-02-2019

Top locatie en top huis met heerlijke tuin om de streek te verkennen. September 2018

Anne

18-02-2019

Superbe maison, magnifique jardin. Agréable séjour dans ces infrastructures agréables, bien agencées, bien équipées. Accueil très chaleureux et disponibilité de Greet. A recommander sans hésitation. Merci! Oktober 2018

Lieve

18-02-2019

Very nicely decorated place, great firepit (for apero with popcorn or marsh mellows during cold fall days)! The house was clean and all was well taken care off. Great walk through the fields to Fort Eben. Friendly and welcoming host! Thank you, Geert. November 2018

Linda

18-02-2019

Wij zijn door de gastvrouw uiterst professioneel en gastvrij ontvangen. Het huis is meer dan compleet, alles maar dan ook alles is aanwezig. Onze kinderen en kleinkinderen konden zich uitstekend vermaken. Het huis was brandschoon en de bedden liggen heerlijk. De communicatie met de gastvrouw was ook prima. Wij gaan zeker nog een keer terug! December 2018

Logo VillaEnZo

Schrijf een beoordeling

Score: 

Virginia

17-08-2019

Casa meravigliosa spaziona pulitissima e con tutti i confort Assolutamente da consigliare Perfetta per grandi famiglie e gruppi ma allo stesso tempo assicura intimità Geert è stata accogliente e ci ha dato anche tante info Abbiamo anche scattato una foto insieme che ci ricorderà questi bei momenti / Augustus 2019

Susanne

17-08-2019

Wir waren alle sehr begeistert von dem außergewöhnlichen Haus, der Liebe zum Detail und der so besonderen Gastfreundschaft von Geert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden die Villa Enzo zu 100 Prozent weiterempfehlen. / Augustus 2019

Marisa

17-08-2019

From start to finish everything was amazing at this house. First, Geert went above and beyond as a host. We started planning our trip well over half a year ago - and from The moment we booked Geert provided us with so much information about taxi companies, places near by, etc. She was there when we arrived and welcomed us with wine and snacks! Her house is just as seen in the pictures. Incredibly clean and well Kept. Everything you need for a large group. We cooked at the house each night and absolutely loved the spacious patio! Do yourself a favor and book this house. You will not be disappointed. Beautiful house, great host and close to beautiful Maastricht, too! Thanks for your hospitality, Geert. We will be back! / Juli 2019

Meike

17-08-2019

We had a wonderful stay at this very stylish house. Everything was clean and it was super easy to communicate as Geert was always available. Thanks for letting us stay. / Juni 2019

Karin Kümmerlein

13-08-2019

Was für ein schöhes, großes, altes Haus mit viel Platz und gemütlicher Einrichtung! Die große Küche war für uns der zentrale Platz zum zusammen Kochen, Essen, Spielen. Und der große Hof bot viel Platz für lange Abende im Freien. Die Betten sind super, das lustige "Jugendherbergs"- Badezimmer machte allen Spaß, weil man sich mit Zahnbürste im Schlafanzug begegnete, die Nähe zu Maastricht ist genial. Danke für den freundlichen Empfang!

Alain

18-06-2019

Maison charmante, calme et agréable, adaptée à un petit groupe et disposant d'un équipement complet pour passer un agréable séjour. Geert est vraiment accueillante et disponible et surtout de bon conseil. / Juni 2019

Lisa & Quinty

11-06-2019

Wauw, wat een prachtig huis! De bedden waren netjes opgemaakt bij aankomst en de sanitaire voorzieningen waren top. Met een kwartiertje van Maastricht af, is dit een super locatie. We raden het huis zeker aan!!

Morgane

29-05-2019

Endroit exceptionnel ! Tout était parfait au delà de nos espérances. On se croirait à l'hôtel tellement la literie est bonne, la vaisselle est belle,... weekend incroyable / Mei 2019

Diny

29-05-2019

Een mooi, stijlvol en warm ingericht vakantiehuis. Prima bedden die zijn opgemaakt bij aankomst. Goede en mooie sanitaire voorzieningen. Voldoende serviesgoed aanwezig en ook meer dan voldoende handdoeken. Praktische en goede ruimtes. Wij kunnen dit huis aanraden voor families en groepen. Familie Van Mierlo / Mei 2019

Peggy

29-05-2019

Great place, warm welcome from host, very clean just wonderfull! Thank you Geert! / Maart 2019

Yannice

29-05-2019

Geert is een fantastische gastvrouw. Supergemakkelijk te bereiken om af te spreken en heel flexibel en correct. Ook het huis heeft veel meer voorzieningen vergeleken met andere vakantiehuizen (oven, scherpe messen, koffie, kruiden, olie, geschenkje bij aankomst, ...). Wij hebben een geweldig weekend gehad, bedankt! / Maart 2019

Lisa

29-05-2019

Heel fijn huis, dat erg leuk is ingericht. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een leuk weekend/week! / februari 2019

Andrea

29-05-2019

Wir haben uns bei unserem Aufenthalt rundherum wohl gefühlt! Das Haus ist sehr schön und gemütlich eingerichtet! Auch für große Gruppen ist es sowohl durch die vielen Zimmer, als auch durch die Bäder und Toiletten sehr gut geeignet. Die Küche ist mit einem tollem Sitzplatz ausgestattet und bietet alles, was man zum Kochen für viele Menschen braucht. Auch an Regentagen kann man die Zeit dort gut verbringen, weil es mit dem Wohnzimmer und Fernsehraum Ausweichmöglichkeiten gibt. / Januari 2019

Marijke

18-02-2019

Top verblijfplaats! Het huis is mooi/leuk ingericht. Je hebt er alles wat nodig is, bv. voldoende handdoeken, badjassen, grote frigo, diepvrieser, keukenmateriaal, vuurkorf met hout, BBQ,... Kortom alles voor een zalig weekend heb je in het herenhuis. De locatie is ook top! Maastricht is in de buurt, je hebt het Wijnkasteel enz. Een echte aanrader! Oktober 2018

Voel je thuis op vakantie in de drie vakantiehuizen van gast-vrij

Kom je in Riemst genieten van een gast-vrije vakantie in een huiselijke sfeer? Ik verwelkom je van harte in een van de drie gezellige vakantiehuizen van gast-vrij. Voel je thuis op vakantie!

Ontdek de drie vakantiewoningen