Het verhaal achter gast-vrij

Gastvrouw Geert heeft gevoel voor Hygge

We wonen in één van de allereerste strobalen huizen van België. Jarenlang waren we betrokken bij het promoten van ecologische strobalenbouw. Ons eigen huis is dus gebouwd met de natuurlijke materialen hout, stro en leem. Het is milieuvriendelijk, energiezuinig, duurzaam en het heeft een gezond leefklimaat. Onze gasten kunnen dit positieve woongevoel nu ook zelf beleven in onze strobalen vakantiewoning StroEnzo.

Huizenruil was vele jaren onze favoriete manier om op vakantie te gaan met onze vier kinderen: wij ruilden ons huis voor twee weken met een andere familie ergens in Europa. We ontdekten zo hoe authentiek het voelt om in een huiselijke sfeer vakantie te vieren. Dit huiselijke gevoel creëren we nu in onze drie logeeradresjes. Voel je thuis tussen boeken, tijdschriften, verkleedkleren, speelgoed, stoere decoratie.

‘We voelen ons hier zo thuis!’ is dan ook het compliment dat ik het meeste hoor bij onze gasten. Ik geloof sterk in het concept van Hygge, de Deense mentaliteit om samen met vrienden en familie te genieten van de goede dingen in het leven. Hygge draait om een bepaalde sfeer, een gevoel van thuis, het gevoel dat we ons kunnen ontspannen.

Mensen rondom mij en ook mijn gasten vertellen mij dat ik een talent voor Hygge heb. Ik kan van een huis een gezellige thuis maken. Ik heb onze drie logeeradresjes van gast-vrij zo ingericht, dat de gasten een ‘Voel je thuis op vakantie’-beleving ervaren. Zij hebben het gevoel dat ze in een echt bewoond huis logeren en niet in een gestandaardiseerde vakantie-accommodatie.


Wees welkom
Voel je thuis op vakantie

gastvrouw Geert

De pijlers van gast-vrij

Voel je thuis op vakantie bij de logeeradresjes van gast-vrij

Vier vakantie

Geniet met volle teugen van je weekendje weg of van je vakantie. Ontspan, neem de tijd, doe dingen samen met je gezin, familie of vrienden. Ontdek jezelf weer.

Voel je thuis

Onze logeeradresjes laten je thuis komen. De inrichting, de persoonlijke spullen, de kaarsen, de boeken en tijdschriften, alles geeft je het gevoel dat je jezelf mag zijn.

Go local

Ga op ontdekkingstocht in onze streek. Verruim je ervaringen. Beleef plezier. Leer bij. Kijk je ogen uit. En draag dat dan verder met je mee.

Vertel het verder

Geef je ‘Voel je thuis op vakantie’ – beleving door. Deel het in je netwerk. Laat de mensen om je heen kennismaken met onze huiselijke vakantieadresjes.

Voel je thuis op vakantie bij onze drie logeeradresjes

Gast-vrij is de groepsnaam voor onze drie vakantiewoningen: bij StroEnzo kunnen we 2 tot 5 gasten ontvangen, bij VillaEnzo 8 tot 14 gasten en bij ZussEnzo 12 tot 18 gasten. De drie woningen liggen binnen een straal van 2km, dus je kan ze ook combineren voor een groep tot 35 personen. We brengen de drie huizen met dezelfde stoere inrichting tot leven, we creëren dezelfde huiselijke sfeer en we ontvangen je met dezelfde open armen.

Ontdek de 3 logeeradresjes van gast-vrij