Een echte gast-vrije vakantiebeleving

Ontdek wat onze gast-vrije logeeradresjes jou te bieden hebben

Zoek jouw gast-vrij logeeradresje

Bij alle gast-vrije logeeradresjes die je via onze zoektool vindt is een warme en persoonlijke gastvrijheid gegarandeerd. De logiesuitbaters delen de liefde voor hun streek met jou door samen te werken met lokale hotspots.

Kies links je regio en het type logies dat je zoekt. Klik dan op een logeeradresje naar wens en je ontdekt telkens een korte omschrijving, mooie foto’s en praktische gegevens.

Ben je overtuigd en wil je boeken? Dan kom je via de mini-site rechtstreeks in contact met de gastheer of gastvrouw van dat logeeradresje voor al je persoonlijke wensen en vragen.

Wil je volop genieten van een korting bij gast-vrije logies? Zorg dan dat je bij het gast-vrij netwerk aangesloten bent vóór je op vakantie vertrekt! Wij sturen jou tijdig een gast-vrij pasje, zodat je bij alle aangesloten gast-vrije logies korting kan krijgen: 5 euro bij 1 overnachting en 10 euro vanaf 2 overnachtingen (per boeking en per gezin).

Beleef gast-vrij bij lokale hotspots

gast-vrij heeft heel wat voordelen voor jou in petto. Ontdek welke lokale hotspots jouw vakantiebeleving vergroten door leuke en gast-vrije extraatjes.

Zoek een lokale hotspot in de buurt van je logeeradresje